Tuotteet

Tuotevalikoimamme kattaa laadukkaat lihat paisteista vartaisiin. Meiltä saat niin kesän grilliherkut kuin talvikauden tuhdimmat patalihat. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä yhdessä asiakkaiden kanssa ja kehitämme uusia suosikkituotteita sesongin mukaan.

Valmistamme päivittäistavarakaupalle ja suurkeittiösektorille myös asiakkaan omien toiveiden mukaisesti toteutettuja erikoistuotteita. Tuotteiden raaka-aineet toimitetaan luotettavilta kotimaisilta teurastamoilta päivittäin. Näin pystymme varmistamaan nopean varastonkierron ja sitä kautta tuotteillemme mahdollisimman pitkän säilyvyyden ja myyntiajan.

Kaikki tuotteemme valmistetaan suoraan tilauksesta, aina käsityönä.

Porsaan sisäfilee
Porsas

Porsas

Ruokaa omasta maasta

Valikoimastamme löydät herkkuja aina porsaan pekonipihveistä ribseihin ja mehukkaisiin grillivartaisiin. Fileekääryleet kätkevät sisäänsä maukkaan tuorejuusto-pepperonitäytteen, ja isompaan nälkään sopii valkosipulinen kilon pihvi eli lärvilauta.

Kana

Broileri

Ruokaa omasta maasta

Meiltä saat broilerin fileet ja vartaat niin maustamattomina versioina kuin maukkaissa marinadeissakin. Broilerin grillivartaat ovat helppoa kesäruokaa isompiinkin illanistujaisiin, ja mausteiset wingsit dry rub -mausteseoksella tuovat sopivasti potkua leffailtaan tai kotikatsomoon.

Broilerin fileeleikkeet
Naudanliha
Nauta

Nauta

Ruokaa omasta maasta

Naudanlihatuotteiden valikoimastamme löydät herkullisia vaihtoehtoja niin pataruokiin kuin paistamiseen. Marinoimattomat tuotteet voit maustaa itse makusi mukaan. Esimerkiksi mehevä entrecote on nappivalinta grillattavaksi.

Lammas

Karitsa

Valikoimamme lampaan- ja karitsanliha tulee pakastettuna Uudesta-Seelannista. Herkuttele esimerkiksi fileillä, karekyljyksillä tai karitsan paahtopaistista tehdyillä grillipihveillä.

Lampaanliha
Naudan fileevarras

Grilliherkut

Kesän parhaat grilliherkut.

Vieritä ylös